Toelichting

Wat fijn dat je geinteresseerd bent ons te steunen onze plannen zo snel mogelijk te realiseren! We zoeken mensen die geloven in ons en onze aanpak. En die bereidt zijn door middel van een investering te helpen.

Hoe kun je dit doen? Op dit moment denken we aan een aantal mogelijkheden

* Betaal nu, kom later

(Deze optie zijn we nu aan het uitwerken. Idee is dat je *nu* betaalt voor een vakantie of cursus die je *later* komt volgen. Onze favoriete manier van ondersteund worden. Want je geeft daar je voornemen aan bij ons langs te komen.)

‘Betaal nu, kom later’ is mogelijk vanaf een betaling van €1000.

* Substantiële lening

Heb je echt een substantieel bedrag dat je aan ons zou kunnen en willen lenen? *Zeer* welkom… neem contact met ons op om te kijken onder welke voorwaarden we hoeveel van je mogen lenen.

* Natuurlijk kun je altijd een gift storten of weet je misschien andere dingen waar je ons verder mee kunt helpen! We zoeken straks bijvoorbeeld ook mensen om het terrein echt gebruiksklaar te maken.

Alle hulp is welkom. Alvast bedankt!

2 thoughts on “Toelichting

  1. Wow, wat goed dat jullie er voor gaan! Daar gaan we eens even over verzinnen hoe we daar een steentje aan bij kunnen dragen. Veel succes en plezier in alle voorbereidselen! Ik heb nu al zin om langs te komen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *