Rumah Senang in Frankrijk

Thuiskomen bij jezelf… in Frankrijk

Rumah Senang is in ontwikkeling en heeft toekomstplannen in Frankrijk.

We willen daar onze krachten bundelen in één centrum voor persoonlijke groei en welzijn. Massagepraktijk Rumah Senang en Inspiring People zullen een plek bieden waar bewustwording van jezelf en je omgeving centraal staat. Een mooie landelijke locatie waar we je de mogelijkheid bieden om alles in en om je heen intens te voelen, beleven en ervaren.

Door middel van verschillende themaweken, cursussen en persoonlijke begeleiding/coaching willen we je helpen om, ja gewoon en alleen jezelf te zijn. Dat klinkt heel vanzelfsprekend maar is het helaas vaak niet. Daarom bieden we je graag de rust en het comfort van een verblijf bij ons, met heerlijke welness-faciliteiten om helemaal tot jezelf te kunnen komen.

Natuurlijk staat de zorg voor je gezondheid bovenaan en zullen we een gezonde levensstijl steunen met biologische (waar mogelijk zelf ‘permacultuur’ geteelde) producten.

En dit alles heerlijk onder de Franse zon in de prachtige natuurrijke Lot-et-Garonne! De ideale vakantie waarin je intens kan genieten van alles wat goed voor je is, afgestemd op jouw behoeftes! Je kunt er voor kiezen om alleen te proeven van de sfeer, en simpel en goedkoop op de camping te verblijven, of er juist een periode in een comfortabel chalet te overnachten, de maaltijden door ons te laten verzorgen, en mee te doen aan de activiteiten die op dat moment aangeboden worden.

Hoe dan ook zal Rumah Senang, net als nu in Nederland, een plek zijn waar je jezelf kunt zijn, waar je hartelijk welkom bent.

Al zin gekregen te boeken? Sorry, dat gaat nog niet… We zijn nog druk bezig met het uitwerken van onze plannen en het rond krijgen van deze investering. Daar kunnen we elke hulp goed bij gebruiken. Sta je achter onze plannen en zou je ze, net als wij, zo snel mogelijk gerealiseerd willen zien, steun ons dan door middel van een lening! (zie toelichting voor details)

We zien je graag (terug) bij Rumah Senang!

Hartelijke groeten

Marten

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van de Rumah-Senang.eu nieuwsbrief.

3 thoughts on “Rumah Senang in Frankrijk

 1. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you
  design this website yourself or did you hire someone to do
  it for you? Plz reply as I’m looking to create
  my own blog and would like to find out where u got this from.
  kudos

  • I use WordPress, a free tool to create websites. And U use the standard ‘Twenty Eleven’ template… one of the templatse that WordPress offers for free.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *